Szállítás és visszaküldés

HOL ÉS MIKOR SZÁLLÍTUNK

Közvetlenül az ajtódhoz. A becsült szállítási idő 3-6 munkanap. Felhívjuk figyelmét, hogy nagy ünnepnapokon a szállítás akár egy-két napot is igénybe vehet.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

A szállítás INGYENES az Ön számára.

HONNAN KÜLDÜNK

Szállítás az EU-ból, Torinóból. A szállító vállalatok a FedEx és a DHL. Minden szállítmányhoz tartozik egy szállítmány követési kódja.

ADÓ

A weboldalunkon feltüntetett termékek árai adómentesek. A megrendelés teljesítése után 22% -os adó kerül felszámolásra.

RAKTAK, VAGY ELVESZTETT A POSTÁN

Minden szállítmányunk biztosított. Ha a megrendelést visszaküldik, vagy akár elveszíti a szállítási folyamat során, elnézést kérünk. A postai szolgáltatások nem állnak rendelkezésünkre.

TERMÉK-VISSZATÉRÉS A terméket a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti. Sajnos ezen határidő lejárta után nem tudunk visszatérítést ajánlani. Ha visszaküldi a terméket, akkor először el kell küldenie nekünk egy e-mailt az info@yourtrendystyle.com címre, és meg kell magyaráznia a visszaküldés okait. Miután jóváhagytuk a visszaküldést, megkapja a termék Olaszországba történő visszaszállításának dokumentumait és pontos címét. A terméknek használati jelek nélkül kell lennie, és sértetlen eredeti csomagolásban kell visszaküldeni. Amint megkaptuk a terméket, visszatérítjük a vételárat.

NEKED TÖBB KÉRDÉSED?

Írjon nekünk az info@yourtrendystyle.com e-mail címre, és örömmel válaszolunk Önnek.

Your Trendy Style