HOL ÉS MIKOR SZÁLLÍTUNK

Közvetlenül az ajtódhoz. A becsült szállítási idő 3-6 munkanap. Felhívjuk figyelmét, hogy nagy ünnepnapokon a szállítás akár egy-két napot is igénybe vehet.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

A szállítás INGYENES az Ön számára.

HONNAN KÜLDÜNK

Szállítás az EU-ból, Torinóból. A szállító vállalatok a FedEx és a DHL. Minden szállítmányhoz tartozik egy szállítmány követési kódja.

ADÓ

A weboldalunkon feltüntetett termékek árai adómentesek. A megrendelés teljesítése után 22% -os adó kerül felszámolásra.

RAKTAK, VAGY ELVESZTETT A POSTÁN

Minden szállítmányunk biztosított. Ha a megrendelést visszaküldik, vagy akár elveszíti a szállítási folyamat során, elnézést kérünk. A postai szolgáltatások nem állnak rendelkezésünkre.

TERMÉK-VISSZATÉRÉS A terméket a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti. Sajnos ezen határidő lejárta után nem tudunk visszatérítést ajánlani. Ha visszaküldi a terméket, akkor először el kell küldenie nekünk egy e-mailt az info@yourtrendystyle.com címre, és meg kell magyaráznia a visszaküldés okait. Miután jóváhagytuk a visszaküldést, megkapja a termék Olaszországba történő visszaszállításának dokumentumait és pontos címét. A terméknek használati jelek nélkül kell lennie, és sértetlen eredeti csomagolásban kell visszaküldeni. Amint megkaptuk a terméket, visszatérítjük a vételárat.

NEKED TÖBB KÉRDÉSED?

Írjon nekünk az info@yourtrendystyle.com e-mail címre, és örömmel válaszolunk Önnek.

Your Trendy Style

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies. Accept More info